1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Masterfly Bait 500 g, Insecticid pentru combaterea muștelor

Insecticid solubil în apă pentru combaterea muștelor. Acțiune rapidă și de lungă durată, de până la 8 luni.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Quimunsa
TVA: 19%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

!!! PROMOȚIE VALABILĂ LA ACHIZIȚIONAREA A MINIMUM 24 FLACOANE ȘI PLATA CASH!

 

 

Caracteristici:

MASTERFLY® BAIT este un produs cu acțiune insecticidă utilizat pentru combaterea muștelor din mediul de creștere al animalelor: musca de casă (Musca domestică) și musca de grajd (Stomoxys calcitrans), din apropierea gospodăriilor și din spațiile industriale. Produsul combină două substanțe insecticide: Dinotefuran și Tetrametrin. De asemenea conține un feromon sexual Z-9 tricosen care are rolul de a atrage musca, iar din momentul contactului acesteia cu suprafața tratată durează doar câteva secunde până se instalează moartea.

 

Utilizare:

MASTERFLY BAIT este ideal pentru aplicarea în zonele frecventate de muște, în special în spațiile destinate animalelor (grajduri, țarcuri pentru porci, abatoare, spații de mulgere și de procesare a laptelui sau în alte spații tehnologice). Acționează prin ingestie și prin contact.

 

Se aplică prin pensulare sau pulverizare, în zonele frecventate de muște (tocul ferestrelor, uși, pereți, instalațiile de muls etc.) sau se aplică pe o suprafață din carton / tablă / polietilenă, cu dimensiunea de aproximativ 30 x 30 cm, care se agață de tavan.

A se evita aplicarea direct pe hrană sau în imediata apropiere a acesteia. A se evita contactul direct cu recipientele utilizate pentru colectarea laptelui și a cărnii.

 

Dozare:

Aplicați produsul MASTERFLY BAIT amestecând 100 de grame de produs cu 80 ml de apă, formând o pastă de consistență similară cu o vopsea groasă.

MASTERFLY BAIT se aplică în doze de 100 de grame de produs pentru o zonă de 100 m².

Cele mai vândute
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Biocan Novel DHPPi/L4

  Biocan Novel DHPPi/L4, liofilizat și diluant pentru suspensie injectabilă pentru câini. Ambalaj: 10 doze/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!