1 EURO = 4,8335 RON« Înapoi la listă

Semavit 100 tab / 100 g

Semavit un supliment nutrițional pentru căței și câini adulți (cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani). SEMAVIT are toate vitaminele, mineralele, aminoacizii și oligoelementele necesare pentru a crește rezistența generaă a câinilor la boli și infecții, pentru a crește apetitul, pentru a întări dinții și oasele și pentru a asigura o blană strălucitoare și sănătoasă. Totodată contribuie la îmbunătățirea metabolismului și performanța câinilor.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Semaco
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Dozele crescute de SEMAVIT sunt recomandate pentru: Câini extrem de activi (antrenament, curse, vânătoare sau orice altă activitate fizică crescută). Câini expuși la situații stresante (transport, temperaturi ambientale ridicate, în recuperare, infecții, răni, intervenții chirurgicale etc.) 

Constituenți analitici:

fibră brută 33%, cenușă brută 25,5%, proteine 15%, calciu Ca 5%, P-fosfor 3%, grăsimi brute 0,6%, 11.2.1.Magneziu (oxid de Mg) 0,15 %, sodiu 0,10%. Compoziție: celuloză microcristalină, drojdie de bere, fosfat monocalcic, carbonat de calciu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Dozaj și mod de administrare:

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat / 10 kg gc. Intensiv-terapeutic, doza zilnică recomandată: 2 tablete / 10 kg gc. Acest produs nu este destinat consumului uman. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați într-un loc uscat și întunecat.

1 comprimat SEMAVIT = 1.000 mg 100 TABLETE, Greutate netă: 100g

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU MINIM 5 CUTII!
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.