1 EURO = 4,8735 RON« Înapoi la listă

VL Ovi 2 pelet 20 kg

Pentru o creștere optimă mieii tineri trebuie să aibă acces la iarbă suficientă şi de bună calitate. Când alimentarea cu iarba este redusă, atunci este indicat să se prevadă o suplimentare de 200-500 g de hrană pe zi. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 42 SACI!

Disponibilitate: În stoc
Producător: Versele-Laga
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

 OVI GRAN 2 este un furaj complementar atât pentru mieii de carne, cât şi pentru cei de reproducere, putând fi administrat începând cu vârsta de 3 săptămâni, până la 1 an.

Conţinutul mare de energie asigură creşterea rapidă a mieilor şi îi pregăteşte pentru o sacrificare la o vârstă fragedă.

COMPOZIŢIE

Tărâţe de porumb, gluten de grâu, grâu, seminţe de floare soarelui HP, orz, turtă din miez de sâmbure de palmier, seminţe de rapiţă, seminţe de floarea soarelui, ulei din seminţe sparte, poiecţii de boabe de cereale, vinasă, carbonat de calciu, ulei de soia, furaj/hrană de soia (obţinut din soia modificat genetic), ulei de palmier, clorură de sodiu.

MOD DE AMBALARE

20 kg

ADITIVI NUTRIŢIONALI

E672 Vitamina A 10000 IU, E671 Vitamina D3 2000 IU, 3a700 Vitamina E (acetat de all-rac-alpha-tocopheryl) 50 mg, E1 Fier (Sulfat feros, monohidrat) 50 mg, E2 Iodină (Iodat de calciu, anhidru) 1 mg, 3b304 Cobalt 3b304 Cobalt acoperit granulat (II) hidroxid de carbonat (2:3) monohidrat 0,3 mg, E5 Mangan (oxid de mangan) 45 mg, E6 Zinc (oxid de zinc) 95 mg, E8 Seleniu (selenit de sodiu) 0.20 mg,

ADITIVI TEHNOLOGICI

E324 Etoxiquină 33 mg, E321 BHT 66 mg

DOZAJ ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Perioada: de la 3 saptămâni - până la 1 an

Pentru o performanţă optimă, mieii trebuie să dispună de suficientă iarbă bună. Dacă iarba deţinută nu este suficientă, se recomandă suplimentarea cantităţii de OVIGRAN 2 pelet administrată, cu cel puţin 200- 500 grame pe zi.

Pregătirea mieilor pentru sacrificare, este posibilă şi prin hrănirea cu o raţie nelimitată cu siloz de porumb şi aproximativ 1 kg de OVIGRAN 2 pelet.

Dieta zilnică nu trebuie să conţină mai mult de 60% hrană concentrată.

SFATURI

Oile sunt foarte sensibile la otrăvirea cu cupru. Prin urmare doar anumite oi vor fi hrănite cu furaj din gama Ovi.

Întotdeauna va fi asigurată o cantitate suficientă de apă proaspătă şi fibre (iarbă, fân etc..).

 

 

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!