1 EURO = 4,9263 RONAyurvet

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Afanil 100 ml

Afanil, emulsie lichidă împotriva timpanismului. Afanil este o emulsie lichidă pe bază de extracte din plante și uleiuri volatile carminative, ce asigură prin acțiunea sa antifermentativă o eliberare rapidă a gazelor în cazul timpanismului.

Bujiuri intrauterine URAKSHA 4 buc/folie

Uraksha sunt comprimate intrauterine pe bază de plante, care conţin o combinaţie exclusivă de ierburi standardizate, utilizate pentru tratarea infecţiilor intrauterine, cum ar fi metrite, vaginite, cervicite, endometrite, trichomonoze, leziuni vaginale sau alte leziuni inflamatorii.

Charmil gel 25 g

Produs naturist din medicina ayurvedica. Mod de ambalaj: 12 buc/folie.

Charmil gel 50 g

Produs naturist. Mod de ambalaj: 12 buc/folie.

Charmil multiaction skin pump spray 100 ml

Charmil este un produs natural, ce conține două tipuri de uleiuri, cu acțiune multiplă asupra diferitelor afecțiuni ale pielii.

Charmil spray 100 ml

Charmil spray, produs naturist din medicină ayurvedica; 100 ml. Mod de ambalaj: 12 sprayuri/cutie.

Diaroak 1 kg

Diaroak este un amestec din 13 ierburi.

Diaroak 15 kg

Diaroak este un amestec din 13 ierburi.

Diaroak 30 g

Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.

Estrofarm premix 1 kg

Estrofarm, premix pe bază de plante pentru inducerea estrului. Estrofarm este un amestec de plante medicinale și minerale, cu efect asupra stimulării sintezei și producției de hormoni gonadotropi.

Exapar 500 ml

Exapar este un amestec lichid din 16 plante, care prin acțiunea sinergică a acestora ajută la eliminarea placentei în caz de retenție.

Lactade gel 300 gr

Supliment alimentar pe bază de calciu ionic pentru bovine. Recomandat pentru menținerea nivelurilor de calciu seric înainte, în timpul și după fătare.