1 EURO = 4,7795 RONProduse noi

Mod vizualizare
Afişează pe pagină

Vigophos 100 ml

Vigophos 100 mg/ml + 0.05 mg/ml soluție injectabilă pentru bovine pe bază de butafosfan.

Intermectin Super 50 ml

Soluție injectabilă pentru bovine pe bază de ivermectină.

Tampoane chirurgicale 30 mm x 30 mm (100 buc)

Tampoane medicale, nesterile, din tifon, bumbac 100%.

Banda adeziva Help Pore 5 cm x 10 m

Material nețesut perforat pe suport de hârtie autocolant care se folosește pentru a acoperi plăgile. Prezintă adeziv din poliacrilat non-iritant, bine tolerat de tegument, permeabil pentru aer și vaporii de apă. Au calități deosebite: sunt flexibile și se pot aplica în zone ale corpului greu accesibile, ușurința la aplicare se datorează perforațiilor.

VL Happy Life Essential promo 20 kg + 3 kg

Mâncare completă și bine echilibrată pentru câini adulți Happy life Essential constă în bucati ușor digerabile și gustoase. Este o masă completă, echilibrată, care conține toti nutrienții de care are nevoie câinele dvs. Bilanțul optim de proteine (25%) și grăsimi (12%) Fără coloranți. PROMOȚIA ESTE VALABILĂ PENTRU PLATA CASH!

VL Oke Puppy 10 kg caine

Hrană uscată pentru căței, foarte palatabilă și ușor de digerat. Este recomandată și câinilor cu activitate crescută. 36 bucati/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 36 SACI!

VL Oke Puppy 10 kg caine

Hrană uscată pentru căței, foarte palatabilă și ușor de digerat. Este recomandată și câinilor cu activitate crescută. 36 bucati/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU PLATA CASH!

VL Oke Classic Lamb&Rice 20 kg - caine

OKE miel & orez este un aliment sănătos de hrană uscată pentru câini adulți din toate rasele. 36 bucati/palet. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 36 SACI!