1 EURO = 4,9443 RONDespre noi

 
Înfiinţată în anul 2008, SC Bistri-Vet SRL este astăzi una dintre cele mai dinamice companii în distribuția și vânzarea de produse medical veterinare în România. Suntem încrezători în capacitatea noastră de a dezvolta servicii noi și inovatoare și de a le aplica în afacerile cotidiene împreună cu clienții noștri, iar conform rezultatelor, acesta este unul dintre cele mai puternice obiective.
 
Domeniul de activitate: importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor și aditivilor furajeri, hranei și accesoriilor pentru animale de companie, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității.

Activitatea noastră se desfășoară pe întreaga suprafață a României iar distribuția produselor se realizează rapid și relația cu clienții este menținută corespunzător.

Astfel, pe langă produsele de cea mai bună calitate pe care le distribuim, punem accent şi pe servicii profesionale, incluzând asistenţă profesională pentru produsele comercializate.
 
Echipa de vânzări BistriVet este alcătuită în proporţie de peste 90% din Medici Veterinari.
 
Compania este structurată în două mari divizii pentru sectorul medical veterinar: Divizia FERME şi Divizia PET.

Dorim să subliniem că toate realizările societății se datorează în foarte mare parte echipei de profesioniști ai Bistri-Vet SRL, echipă ce este în continuă formare și dezvoltare.