1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Dixie spot on dog S 0,67 ml x 1 pipeta

Dixie, pe baza de fipronil, previne infestațiile noi cu căpușe si poate fi utilizat ca parte a strategiei pentru tratamentul dermatitei alergice provocate de purici.

Disponibilitate: În stoc
Producător: Quimunsa
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

 Dixie în tratamentul infestatiilor existente cu purici și prevenirea reinfestării cu purici prin efectul insecticid de până la 5 săptămâni. Produsul previne infestațiile noi cu căpușe din ziua 9 până în ziua 23 după aplicarea produsului. Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei pentru tratamentul dermatitei alergice provocate de purici (DAP), diagnostică anterior de un medic veterinar.

COMPOZIȚIE

Fiecare doză unică (pipetă) furnizează:

Substanța activă: 

DIXIE soluție spot-on pentru câini

Volumul dozei unitare (ml)

Fipronil (mg)

Câini de talie mică – 2-10 kg

0,67

67

 

   

Excipienți 

DIXIE soluție spot-on pentru câini

Butilhidroxianisol (E320) (mg)

Butilhidroxitoluen (E321) (mg)

Câini de talie mică – 2-10 kg

0,13

0,07

 

   

INDICAȚII

Tratamentul infestărilor cu purici (Ctenocephalides felis) și prevenirea reinfestării cu purici prin efectul insecticid de până la 5 săptămâni. O aplicare asigură eficacitatea insecticidă imediată și persistentă și previne infestațiile noi cu purici, până la maxim 5 săptămâni.

Produsul previne infestațiilor noi cu căpușe Rhipicephalus sanguineus din ziua 9 până în ziua 23 după aplicarea produsului. Produsul nu a demonstrat un efect acaricid imediat, dacă sunt prezente căpușe din aceste specii atunci când produsul este aplicat, este posibil ca nu toate căpușele să fie omorâte în primele 48 de ore, dar acestea pot fi omorâte în decurs de o săptămână.

Produsul poate fi utilizat ca parte a strategiei pentru tratamentul dermatitei alergice provocate de purici (DAP), diagnosticată anterior de un medic veterinar. 

SPECII ȚINTĂ

Câini. 

DOZAJ ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Cale de administrare – utilizare spot-on. 

Posologie

1 pipetă de 0,67 ml per câine cu greutate corporală peste 2 kg și până la 10 kg

 

Mod de administrare

Țineți pipeta în poziție verticală. Bateți ușor partea îngustă a pipetei pentru a vă asigura că tot conținutul se află în corpul principal al pipetei.

Rupeți capătul predecupat al pipetei spot-on de-a lungul liniei marcate. Dați la o parte blana dintre omoplați până când pielea devine vizibilă. Așezați vârful pipetei pe piele și strângeți ușor într-unul sau două locuri, pentru a goli conținutul pe piele.

Aveți grijă să evitați umezirea excesivă a părului cu produsul, deoarece acest lucru va determina un aspect lipicios al părului la locul tratamentului. Totuși dacă se întâmplă acest lucru, va dispărea în 24 de ore după aplicare.

În absența studiilor privind siguranța, nivelul minim între tratament este de 4 săptămâni.

Cele mai vândute
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Biocan Novel DHPPi/L4

  Biocan Novel DHPPi/L4, liofilizat și diluant pentru suspensie injectabilă pentru câini. Ambalaj: 10 doze/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!