1 EURO = 4,9443 RON« Înapoi la listă

Gamaret

Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!

Disponibilitate: În stoc
Producător: Bioveta
TVA: 9%
Termen de valabilitate: 05.12.2024

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

COMPOZIŢIE

O seringă 10 ml:

-sodiu de novobiocină 100 mg

-sulfat de neomicină 150 mg

-procain benzilpenicilină 100 000 UI

-sulfat de dihidrostreptomicină 125 mg

-prednisolon 10 mg

-arachidis oleum 10 ml

-silica colloidalis anhydrică 0,2 mg

Preparatul este o suspensie sterilă uleioasă care conţine novobiocină, neomicină, penicilină, dihidrostreptomicină şi prednisolon, într-un vehiculum uleios.

INDICAŢII

Combinaţia de componente antibacteriene şi anti-inflamatorii este indicată pentru tratamentul şi prevenirea mastitelor acute şi cronice cauzate de microbii genospecia Staphylococcus, Streptococcus, Pseudomonas, Proteus şi E.coli. Penicilina acţionează asupra sintezei peretelui celular al bacteriilor în creştere. Se leagă la proteina specifică de legătură, după care are loc inhibarea sintezei peretelui celular prin blocarea sintezei peptidoglicanului şi activarea enzimelor autolitice în peretele celular, ceea ce duce la lezarea peretelui şi la moartea celulei. Aşadar are o acţiune bactericidă.

DOZAJ ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Agitaţi bine conţinutul seringii, apoi introduceţi preparatul (10 ml de preparat) în sfertul afectat. Preparatul trebuie aplicat în mamelonul muls în prealabil.

Dacă este necesar, spălaţi atât ugerul cât şi mameloanele cu apă caldă şi ştergeţi-le. Dezinfectaţi capătul mameloanelor cu un produs corespunzător, îndepărtaţi dopul de plastic şi introduceţi capătul seringii în mamelon. Apăsaţi pistonul şi introduceţi conţinutul seringii în uger. Masaţi sfertul în cauză pentru o mai bună penetrare a preparatului în sinusul galactofor. Dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat după 24-48 ore.

TIMP DE AŞTEPTARE

Carne 7 zile

Lapte 72 ore (6 mulsori).                                                                                                                                          

Produse vizualizate
Cele mai vândute
 • Dermanyguard 100 ml

  Furaj complementar din extracte din plante cu efect antiparazitar.
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie.
 • Diaroak 30 g

  Diaroak este un amestec din 13 ierburi. Ambalaj: 20 plic/cutie.
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări, pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Biocan Novel DHPPi/L4

  Biocan Novel DHPPi/L4, liofilizat și diluant pentru suspensie injectabilă pentru câini. Ambalaj: 10 doze/cutie. Cutiile nu se desfac!
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!