1 EURO = 4,9443 RONCategorii

Kela

Mod vizualizare
Ordonează
Afişează pe pagină

Combi-Kel 40 100 ml

Produsul se administreză la bovine, suine, câini în tratamentul infecţiilor determinate de microorganismele susceptibile la acţiunea penicilinei G şi /sau dihidrostreptomicinei.

Combi-Kel 40 250 ml

Produsul se administreză la bovine, suine, câini în tratamentul infecţiilor determinate de microorganismele susceptibile la acţiunea penicilinei G şi /sau dihidrostreptomicinei. Ambalaj: 6 bucăţi/bax.

Tylosin 75% Kela 1 kg

Tylosin 75% Kela, 750 mg/g, pulbere solubilă pentru suine și păsări (pui de găini, curcani).

Drycloxakel 9 gr

DRYCLOXAKEL - Unguent intramamar, uleios, alb până la galben pal. 20 BUC/CUTIE. PREȚ/CUTIE. CUTIA NU SE DESFACE!

Calcikel 300 500 ml

Soluţie injectabilă pentru vaci şi oi pe bază de gluconat de calciu monohidratat și clorură de magneziu hexahidrată. Ambalaj: 24/bax.

Amoxy-Kel 15% 100 ml

Amoxy Kel 15 % (Amoxicilina trihidrat) suspensie injectabilă pentru bovine, suine şi câini. Mod de ambalaj: 12 buc/cutie.

Dexa-Kel 0.2%

În procese inflamatorii non-infecţioase, în special inflamaţii acute musculo-scheletice; ca medicaţie adjuvantă în bolile infecţioase acute în asociere cu terapia anti-infecţioasă corespunzătoare; în condiţii alergice; în tulburări metabolice precum acetonemia (cetoza bovina), toxiemia de gestaţie (la caprine); în inducerea parturiţiei la bovine şi caprine în timpul ultimei perioade de gestaţie; în condiţii de stres şi şoc.

Cefokel 50 mg/ml 100 ml

Cefokel 50 mg/ml, suspensie injectabilă pentru suine şi bovine pe bază de ceftiofur.