1 EURO = 4,8751 RON« Înapoi la listă

VL Iepuri pelet cu coccidiostatic 5 kg

Pelet standard echilibrat şi bogat în fibre, cu coccidiostatic Cuni Fit plus este un pelet standard, echilibart şi bogat în fibre, pentru iepuri. Peletul este compus 100% din materii prime naturale și este îmbogățit cu Florastimul (FOS), care stimulează floră intestinală sănătoasă. Acesta conține un coccidiostatic care protejează animalele împotriva coccidiozei. Hrana Cuni Fit este adecvată pentru iepurii înţărcaţi. De asemenea, este ideal pentru iepuri adulți din rasele mici şi mijlocii. Stimularea florei: Prezența prebioticelor și a fibrelor asigură funcționarea optimă a florei intestinale. PROMOTIA ESTE VALABILA PENTRU MINIM 120 SACI SI PLATA CASH!

Disponibilitate: În curs de aprovizionare
Producător: Versele-Laga
TVA: 9%

Pentru a putea vedea mai multe informaţii despre produs (preţuri, promoţii), vă rugăm să vă autentificaţi.

Produsul fiind îmbogățit cu un coccidiostatic, reduce riscul de infestare cu coccidoză. Animalele tinere sunt mai sensibile la acest parazit intestinal, deoarece rezistenţa lor naturală este încă în curs de dezvoltare. Dacă sunteți în căutarea unei hrane de iepure fără coccidiostatic, atunci vă recomandăm CUNI FIT pur.

COMPOZIŢIE
Tărâțe de grâu, lucernă, tărâțe de porumb, furaje de semințe de floarea-soarelui, coji soia (produse din soia modificată genetic), melasă din trestie, turtă din nucleu de palmier, hrană pentru animale din semințe de rapiță, orez Bran, rădăcini de malț, furaj din gluten de porumb, carbonat de calciu, grâu, ulei de semințe sparte, furaj din gluten de grâu, clorură de sodiu, soia pentru hrana animalelor (produs din soia modificată genetic), Fructooligozaharide.


CONSTITUENŢI ANALITICI
Proteină brută 15.5%, Grăsime brută 3.0%, cenuşă brută 8.5%, fibră brută 15.5%, Calciu 1.20%, fosfor 0.65%, Sodiu 0.30%
Aditivi nutriţionali:
E672 Vitamina A 12500 IU, E671 Vitamina D3 1000 IU, 3a700 Vitamina E (acetat de all-rac-alfa-tocoferil) 80 mg, E1 Fier (Sulfat feros, monohidrat) 130 mg, E2 Iodină (iodură de potasiu) 2 mg, E4 Copper (sulfat cupric, pentahidrat) 10 mg, E5 Mangan (oxid de mangan) 80 mg, 6 Zinc (Oxid de zinc) 60 mg, E8 Seleniu (Selenit de sodiu) 0.20 mg
Coccidiostatice și histomonostatice: E758 robenidină 66 mg
Aditivi tehnologici:  E324 Etoxiquină 50 mg, E321 BHT 100 mg

DOZAJ ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Ajustaţi cantitatea de hrană administrată după nevoile iepurilor dumneavoastră.
CUNI FIT satisface nevoile de menţinere de bază.
CUNI TOP pentru un nivel crescut de energie.
CUNI SENSITIVE pentru iepuri tineri, în creştere, cu intestine sensibile.
Pe timpul perioadei de reproducere, hrana se poate administra femelelor fără a ţine cont de o cantitate anume.
Pe timpul creşterii, tinerii masculi care la stadiul de adult ajung la o greutate de aprox. 5 kg vor consuma până la 200 g hrană pe zi. Odată ce stadiul de creştere a trecut , cantitatea se va stabiliza la aprox 150 g pe zi. Totalul consumului depinde de mărimea rasei de care aparţin.
CUNI FIT Plus foate fi folosit şi la creşterea iepurilor pentru carne. Cu toate acestea, deoarece hrana conţine un coccidiostatic, administrarea este interzisă începând cu cel puțin 5 zile înainte de sacrificare. Pentru stadiul final, hrăniţi iepurii cu CUNI FIT pur.

SFATURI
-Hrăniţi  întotdeauna doar cu fân de bună calitate: uscat și ferit de praf.
-Apa trebuie sa fie întotdeauna proaspătă.

Cele mai vândute
 • Top spot on stronger for dog

  Soluție pentru aplicare pe piele – spot-on. Ambalaj: 50 pipete/cutie. Se vinde doar la CUTIE!
 • Levoplix 10% 20 g

  Levoplix 10%, pulbere pentru rumegătoare, suine şi păsări pe bază de levamisol 10%; plicuri 20 g.
 • Caniverm 0.7 g 100 tbl

  Fenbendazol, pirantel şi praziquantel pentru câini si pisici. Mod de ambalare: 100 tablete/cutie. Preţ/cutie.
 • Gamaret

  Gamaret, suspensie intramamară pentru tratamentul mastitelor acute şi cronice la bovine, în perioada de lactaţie. Mod de ambalare: 20 seringi/cutie.
 • Biocan DHPPI

  Vaccin viu împotriva jigodiei (CDV), laringotraheitei infecţioase (CAV-2), hepatitei infecţioase (CAV-1), parvovirozei (CPV-2), parainfluenţei (CPIV-2) la câini. Mod de ambarale: 10 doze liofilizat+10 doze diluant/cutie. Cutiile nu se desfac!